Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Νίκη του Πιερικού 2-1 επί του Δία Δίου σε φιλικό προετοιμασίας


Νίκη με σκορ 2-1 για τον Πιερικό απέναντι στην ομάδα του Δία, σε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας των δυο ομάδων πρίν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Η ομάδα της Κατερίνης δεν γνωρίζει ακόμη σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και συνεχίζει την προετοιμασία της με πορεία το ...άγνωστό, ενώ για την ομάδα του Δίου, όλα δείχνουν πως θα συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες απο την Εκτελεστικής Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ο Κριεμάντι άνοιξε το σκορ για τον γηπεδούχο Πιερικό στο 20΄για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Καραθάνας στο ημίωρο του πρώτου μέρους.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ίτσιος στο 51ο λεπτό.

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Παπατολίκας (83′ Χριστοδουλής), Τοπαλίδης (83′ Κουκοδήμος), Ντόσης (46′ Χαρτσιάς), Γιαλαμίδης (46′ Τακίδης), Κανταρτζής (76′ Παντζιάλας), Μακρής (65′ Μπουζούκης), Ίτσιος (73′ Μηλιώτης), Κριεμάντι (55′ Σαχινίδης), Δεμηρτζόγλου (60′ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (68′ Μαυρίδης), Μπενίσκος (46′ Κυβελίδης).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Τσιλεγκερίδης, Ευάγγελόπουλος, Δερμίσης, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Δημηνάς, Παναγιωτίδης, Καραθάνος, Γεωργαντάς, Μητράκας, Παναγιωτίδης.
Έπαιξαν και οι:
Ναλπαντίδης, Γκαρατζιας, Αδαμόπουλος, Καραμανώλας, Φυτόπουλος, Σοφιανίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου