Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Με γκολάρα Γαρυφαλόπουλου Νέο Κεραμίδι - ΠΑΟΚ Κ19 3-2 (φωτο)


Πολύ καλό και δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Νέο Κεραμίδι με τον Εθνικό του Λεωνίδα Μπίλη, να κερδίζει 3-2 την Κ19 ομάδα του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, σχετικά πάντα με την εποχή που διανύουμε, με τους φιλάθλους να απολαμβάνουν καλό θέαμα, 5 γκολ και πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και επικράτησαν στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας μάλιστα 2 γκολ με τον Νίκο Καλαϊτζίδη. Το πρώτο με κοντινό πλασέ και το δεύτερο με πέναλτι σε ανατροπή του Κατσάρα απο τους νεαρούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή του δικεφάλου του βορρά.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας με το μέρος του, ήταν καλύτερος, πίεσε την ομάδα της Πιερίας και κατάφερε να ισοφαρίσει με δυο όμορφα σε εκτέλεση τέρματα του Πανίδη. Το δεύτερο μάλιστα ήταν φανταστικό σε εκτέλεση και βγήκε μέσα απο πολύ καλή επιθετική συνεργασία των φιλοξενουμένων.

Το δε΄τερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να παλεύουν με τις ίδιες πιθανότητας να πετύχουν το γκολ της νίκης. Το πέτυχε τελικά ο Εθνικός με εξαιρετικό τρόπο, όταν σε αλλαγή παιχνιδιού απο αριστερά στα δεξιά, ο Κατσιαμήτας βρήκε με μία τον Γαρυφαλόπουλο μέσα στην περιοχή του Μπαλωμένου και αυτός με φοβερό πλασέ πρίν η μπάλα πέσει στο έδαφος, διαμόρφωσε απο το ύψος του πέναλτι το τελικό 3-2!


Διαιτητής της συνάντησης ο Μέγας, με βοηθούς τον Γιαμούζη και την κα Φωτιάδου

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου του Λεωνίδα Μπίλη, ξεκίνησε με τους:

Καλαϊτζίδη Απ., Δαλαμήτρα, Γιαζιτζόγλου Παν., Χατζιδήμπα, Καρτσιαμπά, Μυστρίδη, Κόλα Φερ., Καλαϊτζίδη Νίκ., Κατσάρα, Κωτσιαρίδη και Μαργαρίτη.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι:

Γιαζιτζόγλου Σάβ., Μότσιας, Σταλίκα, Μελικιάν, Γαρυφαλόπουλος, Κατσιαμήτας, Αγαθαγγελίδης, Ναζλίδης, Ρίζος και Νταμπώσης.

Ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία αγωνίσθηκε με τους:

Τσόπτση, Ταχάτο, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Γιαξή, Αβοντισιάν, Πανίδη, Τσοπουρογλου, Γκορτετσιάνι, Κουλούρη και Σπυράκο.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι:Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Τσόπτσης, Καλουτσικίδης, Κιτσάκης, Μανωλούδης, Άλμπερτ, Ντοναντόνι, Τσίκο, Δρόσδης, Πιπιλιάδης και Κωνσταντέλιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου