Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Συνάντηση γνωριμίας νέων και παλιών παικτών με Σάκη Παγγούρα στον Κολινδρό (φωτο)


Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποιήθηκε στον Κολινδρό, με το νέο τεχνικό της ομάδας Σάκη Παγγούρα να γνωρίζεται με τους ποδοσφαιριστές που θα συνεργαστεί κατά την φετινή περίοδο στην Αναγέννηση.



Το κλίμα ήταν πολύ καλό με τους παλιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές να παίρνουν ενημερωτικά μια εικόνα απο αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν με τον Ημαθιώτη τεχνικό στον πάγκο, σε μια χρονιά που ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας, δείχνει να βάζει τον πήχη ψηλά!

Παρόν και η διοίκηση του συλλόγου με τον πρόεδρο Γιώργο Γλυκό να δίνει το στίγμα της προσπάθειας και να ζητάει απο όλους την επίτευξη των φετινών στόχων.


Ήταν επίσης η ευκαιρία να φωτογραφηθεί ο νέος προπονητής της Αναγέννησης με τον έμπειρος τερματοφύλακα Θάνο Τόλιο, που αποτελεί ένα απο τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας της βόρειας Πιερίας, Μια μεταγραφή η οποία σίγουρα έκανε αίσθηση στον ποδοσφαιρικό χώρο της περιοχής αφού ο Θάνος Τόλιος έχει συνδέσει το όνομα του με τις επαγγελματικές κατηγορίες και τα εθνικά πρωταθλήματα και πλέον θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Κολινδρού στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου