Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος μαζί στην Κατερίνη!


Επανασύνδεση για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο – Ταξιδάκι στο πατρικό της για γνωριμία με τα πεθερικά.
Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, μάλιστα, έφτασε μέχρι το πατρικό σπίτι της νικήτριας του «Survivor 3», στην Κατερίνη, γνώρισε τους δικούς της και προπονήθηκε με τον αδελφό της Κωνσταντίνο.

Μπορεί πριν από λίγους μήνες να πέρασαν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, που τους έκανε να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, όμως η αθλήτρια και ο σύντροφός της δεν άντεξαν πολύ καιρό χώρια, αποφασίζοντας πρόσφατα να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Τα πρώτα βήματα για την επανασύνδεση έγιναν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν η Κατερίνα πήγε για φαγητό στο σπίτι του Δημήτρη και φωτογραφήθηκε με τον σκύλο του.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν που άρχισε σταδιακά η αναθέρμανση του ειδυλλίου τους, για να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να ποστάρει μια κοινή, πολύ τρυφερή φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο «κλικ» η Κατερίνα κάθεται στην αγκαλιά του συντρόφου της κι εκείνος της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν… βροχή, με την ίδια να περιορίζεται σε μερικές καρδούλες στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης μοιράστηκε με τους δικούς του followers μια φωτογραφία του ίδιου σε προπόνηση με βάρη παρέα με τον αδελφό της αγαπημένης του Κωνσταντίνο Δαλάκα, δείχνοντας ως location στην ανάρτησή του την πόλη της Κατερίνης. Εκεί, ως γνωστόν, βρίσκεται το πατρικό της νικήτριας του «Survivor 3» και -σύμφωνα με πληροφορίες- ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, γνώρισε τους γονείς της. Να θυμίσουμε ότι το ειδύλλιο της Κατερίνας και του Δημήτρη έγινε γνωστό τον περασμένο Οκτώβριο, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί συχνές κοσμικές εξόδους.

Έμειναν αχώριστοι μέχρι τον Απρίλιο, οπότε και κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού. Κι ενώ εκείνη τις διέψευσε, εκείνος τις επιβεβαίωσε στο περιβάλλον του. Όπως φαίνεται τώρα όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει. Απεναντίας, ο έρωτάς τους δυνάμωσε μέσα από αυτό.
Πηγή: astratv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου