Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ - Ανακοίνωσε Μπαμπατζιάνη και Ιωάννου!


Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Παναγιώτη Μπαμπατζιάνη, ο οποίος θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας για την φετινή χρόνια.
Ένα παιδί με πλούσιες παραστάσεις απο τα γήπεδα της Πιερίας,έχοντας αγωνιστεί σε Ελπίς Ανδρομάχη, Αχιλλέα Νεοκαισαρειας Ερμή Εξοχής και την περσινή χρόνια στον Αετό Καταλωνιων,προστίθεται στο ρόστερ του Πυδναικου για να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην φετινή δύσκολη και άκρως απαιτητική χρονιά. Ευχόμαστε στον Παναγιωτη μια χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες τόσο στον χώρο του ποδοσφαίρου όσο και στην ζωή του γενικότερα.

Παναγιώτη καλωσόρισες στην οικογένεια του Πυδναικου.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τάσου Ιωάννου, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μας μεταγραφή για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Μετα από 4 χρόνια στον Αετό Καταλωνιων και έχοντας αγωνιστεί σε Άρη Κοκκινοπλιτων και Ταύρο Ελάφου, ο Τάσος έρχεται στην ομάδα μας για να την ενισχύσει στο φετινό άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α επς Πιεριας.Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Τάσο καλωσήρθες στην οικογένεια του Πυδναικου!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου