Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήριο Ε.Ε.Σ. πρός δήμο Κατερίνης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κώστα καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας κ. Συμεωνίδη Ιωάννη, για την  διαρκή βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχουν για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών του Τμήματος, η οποία είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική σε αυτή την εποχή της οικονομικής δυσχέρειας.


Με την πάντοτε άμεση θετική ανταπόκρισή τους σε κάθε αίτημα μας, κατασκευάστηκε στον αύλειο χώρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, φρεάτιο απορροής ομβρίων υδάτων με σκοπό την προστασία του εξοπλισμού που βρίσκεται στον υπόγειο χώρο των εγκαταστάσεων.
Η συνεισφορά τους αποτελεί πολύτιμη αρωγή και κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο, πάντα δίπλα στο Δήμο Κατερίνης για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική δράση καθώς και δράσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ.
†    Κ ί τ ρ ο υ ς  Γ ε ώ ρ γ ι ο ς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου