Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Πυδναϊκός: Ανακοίνωσε Διονύση Σκούφα - Ανανέωσε με Παναγιώτη Μπάμπο!


Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της φετινής χρονιάς, αυτή του Διονύση Σκούφα.
Με πλούσιες παραστάσεις από τα γήπεδα της Πιεριας και αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως η Αναγέννηση Κολινδρού, ο Εθνικός Κατερινης και ο Αετός Καταλωνιων ο Διονύσης έρχεται στον Πυδναικο για να δώσει πολύτιμες βοήθειες αποτελώντας ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του προπονητικού μας τιμ. 
Του ευχόμαστε μια χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χωρών. Διονύση καλωσόρισες στην οικογένεια του Πυδναικου.


Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει μια ακόμα ανανέωση στο ρόστερ της,αυτή την φορά ενός δικού της παιδιού,του Παναγιωτη Μπαμπου,με καταγωγή από το Κιτρος και με πολυετή προσφορά στην ομάδα του Πυδναικου.Του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και χαρες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χωρών.
Η ομάδα μας ανακοινώνει ακόμη πως η έναρξη της προετοιμασίας για την φετινή σεζόν θα γίνει στις 27 Ιουλίου και ημέρα Δευτέρα στο γήπεδο μας. Καλη χρόνια σε όλους!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου