Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Αποψίλωση χόρτων και συντήρηση πρασίνου στην πόλη και στο παραλιακό μέτωπο


Οι εργασίες κοπής χόρτων, κλαδέματος δέντρων, συντήρησης και καλλωπισμού των χώρων πρασίνου συνεχίστηκαν το διήμερο Πέμπτη 09 και (σήμερα) Παρασκευή 10 Ιουλίου,από την  Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου, σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης με έμφαση ως εξής:


Χθες Πέμπτη 09 Ιουλίου:

Περιμετρικά των Εργατικών Κατοικιών Μυλαυλάκου, στον περιβάλλοντα χώρο του Α΄ΔΑΚ και της Αστικής Σχολής, αντίστοιχα, στον οικισμό της Ανδρομάχης, στο παρκάκι& στην παιδική χαράτης οδού Αθανασίου Αστερίου. Πιο συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν σε καθαρισμό χόρτων (με τη συνδρομήμεσινέζας και τρακτέρ με καταστροφέα).Επιπλέον, στο παραλιακό μέτωπο και ειδικότερα στη Δ.Κ. Κορινού έγινε καθαρισμός χόρτων και καλλωπισμός της περιοχής.


Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου:
Επιστρατεύτηκε φορτωτής για να καθαρίσει χώρο στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, από χόρτα, βατσινιές,  θάμνους κλπ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε με την ευκαιρία από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στα εγκαταλελειμμένα  οικόπεδα μέσα και κοντά στους οικισμούς, για τα οποία κάλεσε τους ιδιοκτήτες να φροντίσουν να καθαριστούν, για να κρατήσουν μακριά από κατοικημένες περιοχές τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Σε διαφορετική περίπτωση τόνισε ο κος Τσιουκάνης«ο καθαρισμός θα γίνει με μέριμνα του Δήμου και θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου