Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

"Αλλαγή διοίκησης, νέοι στόχοι και με νεανικό ρόστερ και φέτος στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα η Ακαδημία Γιώτσα!"


Με νέα διοίκηση και Πρόεδρο τον Λαφατζή Σωτήρη, έμπειρο παράγοντα και γνώστη
των ποδοσφαιρικών πεπραγμένων, η ακαδημία σχεδιάζει την νέα χρονιά, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών προς μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το ρόστερ της ομάδας θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους περσινούς ποδοσφαιριστές με την εξαιρετική πορεία στην πρώτη τους συμμετοχή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, προσθήκες από την φετινή Κ16 της ακαδημίας αλλά και μερικές επιπλέον προσθήκες έτσι ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

Το προπονητικό team θα αποτελείται από τον εμπειρότατο Γιώτσα Αστέριο, με άμεσο συνεργάτη του τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Σταμάτη Κέπεντζη, γνώστες και οι δύο, της ειδικής μεταχείρισης που απαιτούν αυτές οι ηλικίες και το πόσο σημαντική είναι για την εξέλιξη τους ποδοσφαιρικά. Δεν είναι τυχαίο, ότι κάθε χρόνο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, φεύγουν προς μεγαλύτερες κατηγορίες!
Στον ετήσιο προγραμματισμό σχεδιάζεται κι έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές για συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου σε επίπεδο ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών αλλά και σε επίπεδο προώθησης τους προς ομάδες της Super League, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με Γραφείο Διαμεσολάβησης στο εξωτερικό, για τις οποίες όταν οριστικοποιηθούν θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Οι συζητήσεις προχωρούν και σε επίπεδο χορηγών και χορηγιών, αφού το νεανικό ρόστερ και η περσινή πορεία των "μικρών", δεν κέρδισε μόνο το κοινό που ερχόταν να παρακολουθήσει όμορφο ποδόσφαιρο και στήριζε την ομάδα στο γήπεδο κάθε Κυριακή, αλλά και ανθρώπους που έχουν τη δύναμη και τη διάθεση να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή!

Άλλωστε κατά την περσινή χρονιά, αγώνες της ομάδας παρακολούθησαν σκάουτερς όλων των μεγάλων συλλόγων της Super League, χωρίς οι ποδοσφαιριστές να το γνωρίζουν!
Ξεκινάμε! Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου