Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Παίκτης του Δία ο Κωνσταντίνος Καραμανώλας


Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Καραμανώλα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 11/12/1995, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και προέρχεται από μία πολύ γεμάτη και αξιόλογη χρονιά με τη φανέλα του Θερμαϊκού Κορινού στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες της Ελπίς Ανδρομάχης και μετέπειτα του Πιερικού, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ανδρικό επίπεδο με τη φανέλα του ΓΑΣ Σβορώνου σε ηλικία μόλις 15 ετών.
Ακολούθησε η περιπέτειά του σε ομάδα της Γερμανίας για ένα χρόνο, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα πάτρια εδάφη αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Βατανιακό, Αιγινιακό, Πιερικό Αστήρ Κάτω Αγίου Ιωάννη, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (Γ’ Εθνική), Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Θερμαϊκό Κορινού.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία Δίου καλωσορίζει τον Κώστα στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου