Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Βάζει ...Κεραμίδι πάνω απο το κεφάλι του ο Ηλίας Κωτσιαρίδης!


Φλερτάρει με τον Ηλία Κωτσιαρίδη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου με τις δυο πλευρές να είναι πολύ κοντά και σύμφωνα με πληροφορίες του pieriasport, να απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η συνεργασία ομάδας και ποδοσφαιριστή.

Ο επιθετικός μέσος έρχεται απο μια εξαιρετική χρονιά στην Πελοπόννησο με την ομάδας της Ερμιονίδας, με πολύ καλές παρουσίες και γκολ που έδωσαν βαθμούς στην πρώην πρώην ομάδα του και πλέον όπως όλα δείχνουν, η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στα ...πάτρια εδάφη.

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου κινήθηκε δυναμικά και ενίσχυσε το ρόστερ του εν όψη της παρθενικής του παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Τόσο η παρουσία του Λεωνίδα Μπίλη στην ηγεσία του προπονητικού τιμ, όσο η ανανέωση με αυτούς που έκριναν σε συνεργασία Δ.Σ. - τεχνικός και η κάλυψη των θέσεων απο ποδοσφαιριστές που κρίθηκε αναγκαίο να αποκτηθούν, οδηγεί τον σύλλογο της Πιερίας σε τροχιά δικαίωσης και ορθών επιλογών.

Η σκληρή δουλειά στις εγκαταστάσεις του Ν. Κεραμιδίου συνεχίζονται ενώ σε 15 περίπου μέρες θα ξεκινήσουν τα φιλικά προετοιμασίας, με τον Εθνικό να αντιμετωπίζει την Πύδνα Κίτρους.

Να θυμίσουμε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη μέσα στον Αύγουστο:

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ,
16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΙΟΥ.
29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου