Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Πεζοπορία με την Πανσέληνο , Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Ολύμπου


Κάτω Όλυμπος – Πλαταμώνας

Πεζοπορία με την Πανσέληνο
Πλαταμώνας – Παλιός Παντελεήμονας 
Σάββατο  1 Αυγούστου  2020

Ο σε συνεργασία με   τον ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟ , καλεί τα μέλη και τους φίλους του,  για πεζοπορία με την πανσέληνο το   Σάββατο  1 Αυγούστου  2020, στη διαδρομή: Πλαταμώνας – Παλιός Παντελεήμονας. Εύκολη διαδρομή, κατάλληλη για αρχάριούς και παιδιά.

Αφετηρία και ώρα αναχώρησης:
Το ραντεβού μας θα είναι στην είσοδο του Κάστρου του Πλαταμώνα  στις 19.30 το βράδυ. Φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα, ώστε να ξεκινήσουμε έγκαιρα. Αφού συγκεντρωθούμε , θα μεταβούμε οδικώς, στο γήπεδο του Πλαταμώνα,   αφετηρία της διαδρομής μας.

Πληροφορίες:  Γιάννης Τοπαλίδης στο τηλέφωνο 694 632 8937.

Πρόγραμμα
 19.30 : Σημείο συνάντησης  η   είσοδος του Κάστρου του Πλαταμώνα
19.45: Αναχώρηση  οδικώς,  για το γήπεδο του Πλαταμώνα
20.00- 21.15:  Πεζοπορία , ανάβαση στο Παλιό Παντελεήμονα
21.15-21.45 :  Καφέ- ξεκούραση στο Παλιό Παντελεήμονα
21.45 -22.30 :  πεζοπορία, κατάβαση
22.30 :  Πεζοπορία ανάβαση περιμετρικά του Κάστρου του Πλαταμώνα ( προαιρετικά )
23.00 Μπάνιο στη θάλασσα  , ψήσιμο και διανυκτέρευση(  προαιρετικά ) .
 
Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ιδιόκτητο χώρο του Γιάννη Τοπαλίδη , ελάχιστα μέτρα  από την Θάλασσα. Για την μετάβαση μας εκεί, ακολουθούμε τον δρόμο που κατεβάζει από το Κάστρο στο χωριό Πλαταμώνα, μόλις φτάσουμε στην είσοδο του χωρίου, στρίβουμε αριστερά στην πινακίδα με την ένδειξη ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ.

 Ο χώρος διαθέτει ντουζιέρες με ζεστό νερό. Εκεί μπορείτε να ψήσετε ο, τι φέρετε μαζί σας. Καθώς και να διανυκτερεύετε σε δικό σας  αντίσκηνο. Όσοι δεν έχουν δικό τους αντίσκηνο μπορεί να τους παραχωρηθεί αντίσκηνο,   σε συνεννόηση πάντα με  τον Γιάννη Τοπαλίδη στο τηλέφωνο 694 632 8937. Καλά θα είναι ,όσοι θα διανυχτερεύσουν, να μεταβούν  στο χώρο και να στήσουν τα αντίσκηνα  τους, πριν την έναρξη της πεζοπορίας.

Εξοπλισμός:
σακίδιο ημέρας, μποτάκια πεζοπορίας, μακρύ παντελόνι ή κολάν πεζοπορίας,  δύο μπλουζάκια, παγούρι νερού 1 λίτρου, ατομικό φαρμακείο, σφυρίχτρα, φακό, εφεδρικές μπαταριές.

Κόστος συμμετοχής στη πεζοπορία – συνδρομή:
Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 5 ευρώ με την αντίστοιχη υπογραφή της Υπεύθυνης Δήλωσης.
Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος του ΕΟΣ Βροντούς, η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ (αφού συμπληρώσει και την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής στο σύλλογο και την υπογραφή της Υπεύθυνης Δήλωσης) . Επίσης παρακαλούνται τα παλιά μέλη, των οποίων η συνδρομή έληξε να φροντίσουν να την ανανεώσουν.
Για να επιβιώσει ο σύλλογος που όλοι αγαπάμε !!!
Επίσης όσο μέλη έχουν πληρώσει για το 2020 και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα μέλους παρακαλούνται για την παραλαβή της.

Κανόνες / Προϋποθέσεις:

Α). Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.
Β). Οι δραστηριότητες που παρέχονται είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε είναι πνευματικά και σωματικά υγιής, καθώς και σε μια λογική φυσική κατάσταση.
Γ). Ο αρχηγός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει κάποιο τμήμα της εκδρομής αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας ή λόγω καιρικών συνθηκών.
Δ). Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη του-της ανηλίκου που συνοδεύουν.
Ε). Σε κάθε ανάβαση, ακολουθούμε τα σημάδια και δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικές μας διαδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου