Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΠΙΕΡΙΑ - Ανατράπηκε αγροτικό αυτοκίνητο. Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της


Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή σε περιοχή της Πιερίας, όταν το αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του, ανατράπηκε κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η ίδια και ελαφρύτερα ακόμη τέσσερις άνθρωποι.
Ποιό συγκεκριμένα στην περιοχή του Μοσχοποτάμου και λίγο πρίν την ώρα της μπόρας που ξέσπασε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, οι εργαζόμενοι στα χωράφια επιβιβάσθηκαν στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε. Μια νέα γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και ακόμη τέσσερις άνθρωποι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του pieriasport, πρόκειται για οικογένεια με τον οδηγό του αυτοκινήτου να έχει μαζί του τους δυο γονείς του, τη γυναίκα και τα δυο παιδιά του. Το αυτοκίνητο τούμπαρε και ξαναγύρισε στην κανονική του θέση. 

Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε και έφυγε απο τη ζωή γιατί χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά την ανατροπή του αυτοκινήτου, ενώ προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί η τροχαία της Κατερίνης.
Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου