Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Με Σταύρο Διαμαντόπουλο τεχνικό σύμβουλο ο Ηλίας Τζιόκας προπονητής στον Κορινό!


Ανακοινώθηκε απο τον Θερμαϊκό το τεχνικό τιμ της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Pieriasport, έχει ξεκινήσει ήδη και η ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Ηλίας Τζιόκας συμφώνησε και θα είναι στον πάγκο της ομάδας του Κορινού. Τεχνικός σύμβουλος θα είναι ο πολύπειρος Σταύρος Διαμαντόπουλος και το τεχνικό τιμ ολοκληρώνει προς το παρόν η παρουσία του επίσης έμπειρου Μάκη Κωνσταντινίδη.

Οι κινήσεις της διοίκησης βάζουν τέλος στην αβεβαιότητα και έπονται οι επόμενες κινήσεις, με τον Ηλία Τζιόκα να ενημερώνεται αρχικά για το υπάρχων ρόστερ και να αποφασίζει με τους συνεργάτες του την συνέχεια ενίσχυσης για την ποδοσφαιρική περίοδο που ξεκινάει.

Στα τμήματα υποδομής συνεχίζει ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου σαν υπεύθυνος προπονητής, έχοντας δίπλα του την διοίκηση του συλλόγου.

Τέλος ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας και ένας απο τους ανθρώπους που βρίσκονται ανελλιπώς δίπλα της τα τελευταία χρόνια, ο Κώστας Χάρλας, θα συνεχίσει να αποτελεί τον κρίκο διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος, κατέχοντας τον ρόλο του γενικού αρχηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου