Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

4 Μετάλλια για τον Ν.Ο.Κατερίνης στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (φωτο)


Με 4 μετάλλια στις αποσκευές του γύρισε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από το 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εμπλουτίζοντας κι άλλο την τροπαιοθήκη του.  Ο Κετσιζόγλου Γιώργος και ο Φοροζίδης Παναγιώτης κατέκτησαν το χρυσό στη δίκωπο παίδων και το αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο εφήβων.
Η Κων/δου Μάρθα και η Ζιώγα Θεοφανία πήραν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων ενώ ο όμιλος κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ νεανίδων με τις Ζιώγα Θεοφανία, Κων/δου Μάρθα, Κουσίδου Άννα και Μαρέτη Βασιλική.



Επιτυχημένη ήταν όμως και η παρουσία όλων των άλλων αθλητών/τριών του ομίλου με τον Οχανιάν Άκη να παίρνει την 4η θέση στο σκιφ παίδων και την 7η θέση στο σκιφ εφήβων, την Πολυχρονίου Ηλέκτρα, Καρυώτη Ανδρονίκη, Τριανταφυλλίδου Δέσποινα και Μαρέτη Χρυσάνθη να τερματίζουν στην 4η θέση στο τετραπλό σκιφ κορασίδων. Επίσης, η Κωστοπούλου Ελευθερία με την Τσιακύρογλου Μαρία τερμάτισαν στην 5η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων ενώ ο Φοροζίδης Θεόδωρος, ο Ευθυμίου Λεωνίδας, ο Κίτσος Δημήτριος και ο Σάββας Παναγόπουλος στο τετραπλό σκιφ παίδων και η Οχανιάν Μαρία στο σκιφ κορασίδων είχαν μια πολύ καλή παρουσία.


Ο Ν.Ο. Κατερίνης ανέβηκε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης για την κατηγορία παίδων/κορασίδων και στην 9η θέση της γενικής κατάταξης όλων των κατηγοριών. Η άκρως επιτυχημένη παρουσία του ομίλου σε πανελλήνιο επίπεδο δίνει ελπίδες για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
Η σκληρή δουλειά και η αγάπη των προπονητών Αναστασιάδη Χάρη, Κιουρτζίδη Άδωνη και Χατζή Αναστασίας οδηγεί στη διαρκή βελτίωση των επιδόσεων των αθλητών. Οι προπονητές αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά και τα παρακινούν να αγωνίζονται με ζήλο.

Την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος κος Καρυώτης Κων/νος ενώ πολύτιμη ήταν και η προσφορά του Ευσταθιάδη Λευτέρη, παλιού αθλητή του Ν.Ο.ΚΑΤ., που επίσης συνόδευσε τους αθλητές.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες για την αγωνιστικότητα τους και ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Αναστασιάδη Χάρη που ανέβασε τον όμιλο ψηλά. Επίσης, ευχαριστεί την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας και τον ξενοδοχειακό όμιλο Λάμπρου, τους μεγάλους υποστηρικτές του ομίλου.


Φέτος από το Πανελλήνιο απουσίαζε η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νικολαΐδου Κατερίνα. Η αθλήτρια θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο με το τέλος της αποθεραπείας της λόγω τραυματισμού με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Την Ολυμπιονίκη παρακολουθεί ο ιατρός κος Τερζίδης Ιωάννης.

Το Δ.Σ. εύχεται στην Ολυμπιονίκη ταχεία αποκατάσταση και καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα του ομίλου και της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου