Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Η ομάδα μας δεν είναι κέντρο διερχομένων, ούτε στοκατζίδικο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012

Δυστυχώς η αδράνεια που προκάλεσε η καραντίνα δημιούργησε σε πολλούς την αυθαίρετη ψευδαίσθηση ότι η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ατόνησε ή ότι ολοκλήρωσε τον στόχο της ή ακόμα και ότι δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον ή την τύχη της συγκεκριμένης ομάδας.
Εμβρόντητοι παρακολουθούμε ποδοσφαιριστές μας να ανακοινώνονται από άλλες ομάδες και να συμμετέχουν σε ομαδικές στα socials άλλων ομάδων, χωρίς καν εμείς να έχουμε ενημερωθεί ως ομάδα.
Τα γραφεία μας για όσους δεν το γνωρίζουν είναι καθημερινά ανοιχτά στο γήπεδο Θ. Παπαδόπουλος και είμαστε φιλόξενοι να συζητήσουμε με όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστή μας.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ΣΕ ΟΛΟΥΣ ότι η ομάδα μας δεν είναι κέντρο διερχομένων, ούτε στοκατζίδικο και ότι οι μετακινήσεις παικτών θα γίνονται με ποδοσφαιρικούς όρους, όπως επιτάσσουν οι κανόνες και η ποδοσφαιρική συνεργασία μεταξύ των σωματείων κάθε βαθμίδος τους οποίους όλοι σεβόμαστε και γνωρίζουμε.

Σκοπός μας είναι και τη νέα σεζόν να συνεχίσουμε από εκεί ακριβώς που σταματήσαμε χωρίς εκπτώσεις και σεβόμενοι τον ιδρώτα όλων όσων κοπιάζουν για αυτή την ομάδα και στέκονται δίπλα της καθημερινά.   

Κατερίνη, 9-6-2020
Εκ της διοικήσεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου