Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Η αγροτική οδοποιία &το αρδευτικό δίκτυο στη Δ.Κ. Σβορώνου,στο επίκεντρο αυτοψίας από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων


Η αγροτική οδοποιία,η συντήρηση του αρδευτικού δικτύου, ο καθαρισμός των  καναλιών και των χόρτων στη Δ.Κ. Σβορώνουτέθηκαν στο επίκεντρο επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χρήστο Κωνσταντινίδη και τον Τοπικό Σύμβουλο Βασίλη Κόσιφα, αντίστοιχα.


«Με μέριμνα του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα, την αγροτική οδοποιία, την άρδευση, την τόνωση γενικότερα της αγροτικής οικονομίας καταγράφουμε προβλήματα, ιεραρχούμε και παρεμβαίνουμε άμεσα, στηρίζοντας τον ευαίσθητο χώρο του πρωτογενούς τομέα» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο κος Γραμματικόπουλος.
Γενικότερα, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και τα κατά τόπους συμβούλια, η Αντιδημαρχία Κοινοτήτων συνεχίζει την καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και με στόχο την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών δρομολογεί την επίλυσή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου