Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Καθαρισμός χόρτων και συντήρηση του πρασίνου στο παραλιακό μέτωπο & στο Β΄ Κοιμητήριο


Τις προγραμματισμένες εργασίες καθαριότητας &συντήρησης του Πρασίνου συνεχίζουν καθημερινά και αποτελεσματικά τα συνεργεία τηςΑντιδημαρχίας Περιβάλλοντος &Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης,  υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνηκαι σύμφωνα με την εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη, τα συνεργεία προχώρησαν στον καθαρισμό των χόρτων εντός και εκτός του Β΄Κοιμητηρίου Δήμου Κατερίνης, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου.


Παράλληλα, στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό στην Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Πλατεία Βασιλείου Παύλου & Νίκης, καθώς και στην κεντρική οδό εισόδου-εξόδου προς την Τ.Κ. Παραλίας Κατερίνης.

Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι ο καθαρισμός χόρτων στο παραλιακό μέτωπο Παραλίας (προς Καλλιθέα &Κορινό), στα υφιστάμενα παρτέρια του συγκεκριμένου δρόμου.

Τέλος,  συνεργείο της Αντιδημαρχίας,  συνέχισε την καθαριότητα των χόρτων στους αθλητικούς χώρους (γήπεδα μπάσκετ), στον οικισμό της  Ολυμπιακής Ακτής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου