Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020

Όποιος τολμήσει να παίξει στην πλάτη του Πιερικού θα με βρεί μπροστά του - Θα του κόψω τον κ...λο! (βίντεο)


Αιχμηρός προς πάσα κατεύθυνση για την επόμενη ημέρα του Πιερικού και αποφασισμένος να προστατέψει τον σύλλογο απο τις ...παρενέργειες-παθογένειες  του παρελθόντος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Κατερίνης στην Γ.Σ. του Πιερικού που ολοκληρώθηκε πρίν λίγη ώρα στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης ΕΚΑΒΗ.

Ο άνθρωπος που πήρε την ομάδα και τη σήκωσε στις πλάτες του έχοντας δίπλα του συνεργάτες οι οποίοι τον δικαίωσαν για τις επιλογές στο πρόσωπο τους, είπε πως το σημαντικότερο πλέον είναι να βρεθούν τα χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν την υπο σύσταση ΣΦΚ Πιερικός 1961 ΠΑΕ,  να λειτουργήσει και μάλιστα ανέφερε και το ποσό των 100.000 ευρώ μέχρι τον Οκτώβριο, που θα χρειαστούν στην έναρξη της χρονιάς και μέχρι να ξεκινήσει να λαμβάνει η ομάδα χρήματα ώς επιχορήγηση.

Τέλος ξεκαθάρισε πως όποιος τολμήσει να παίξει με τον Πιερικό θα βρεί τον δήμαρχο απέναντι του. <<Θα του κόψω τον κώλο>> είπε ο Κώστας Κουκοδήμος, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Πιερικό ψηλά αλλά και καθαρό απο την βρωμιά που συνοδεύει το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα!

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του δημάρχου του Κατερίνης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου