Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος πεζοδρόμου στην επέκταση ΒΑΤΑΝ


Στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη τμήματος πεζοδρόμου μήκους 100 m.  της Γ’ παρόδου της οδού Αγίου Γεωργίου (Επέκταση Βατάν), στην οποία προχώρησε σήμερα, συνεργείο της Aντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, η πάροδος, στην οποία έγινε η διάνοιξη συνδέει τις οδούς Αγίου Δημητρίου & Αγίου Γεωργίου, ενώ η πρώτη φάση των εργασιών θα επικεντρωθεί και στη χαλικόστρωσή του συγκεκριμένου τμήματος στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα πρόσβασης στα νέα αποδιδόμενα από την επέκταση σχεδίου οικόπεδα.

«Μετά τις σχετικές επαφές που είχε η υπηρεσία μας, οι κάτοχοι των ρυμοτομούμενων τμημάτων επέτρεψαν να προχωρήσουμε στη διάνοιξη. Η απόδοση αυτού του δημόσιου χώρου στους δημότες βελτιώνει και αναβαθμίζει την καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές  υποδομές στην περιοχή» σημειώνει σε δήλωσή του, ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου