Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ανανέωσε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου στον Αλμυρό Βόλου


Ο Ζήσης Ντελόπουλος μπορεί να αποχωρήσει από τον ΓΣ Αλμυρού, η διοίκηση προσπαθεί να «τρέξει» κάποια πράγματα, και κάπως έτσι προέκυψε η ανανέωση της θητείας του Αλέξανδρου Κούρτογλου στην τεχνική ηγεσία.
Η κρούση προς τον τεχνικό της ομάδας για τη συνέχιση της συνεργασίας έγινε από την πρώτη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος και τελικά οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος. Άλλωστε, μιλώντας στο «Μagnesiasports», o Aλέξανδρος Κούρτογλου, έκανε λόγο για ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση, ενώ αναφέρθηκε και στα δεδομένα που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Ταιριάξανε τα «θέλω» μου και οι φιλοδοξίες με αυτά της διοίκησης. Αφήσαμε κάτι στη μέση από την τελευταία σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε, που θεωρώ ότι θα το ολοκληρώσουμε τη νέα χρονιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι τιμή μου που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον ΓΣ Αλμυρού. Το πιο σημαντικό βέβαια για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο είναι να ξεκινήσουμε τη χρονιά και να την ολοκληρώσουμε υγιείς» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας.

Ωστόσο πόσο αλλάζουν τα πράγματα στο πλαίσιο της πανδημίας; «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό την ίδια ομάδα, για να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε στον δεύτερο γύρο του τελευταίου πρωταθλήματος και πάνω σ’ αυτό να χτίσουμε αν μπορέσουμε κάτι παραπάνω. Βέβαια, οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές. Ζούμε ήδη σε μία καινούργια πραγματικότητα και σ’ αυτό καλούμαστε να προσαρμοστούμε όλοι» σχολίασε ο 34χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει: «Αλλά ο Αλμυρός είναι ένας σύλλογος που από μόνος του επιβάλλεται να είναι πρωταγωνιστής και πάνω σ’ αυτό το γενικό πλάνο θα κοιτάξουμε να κινηθούμε. Βέβαια είναι νωρίς να οριοθετήσουμε τους στόχους και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πώς θα οριστικοποιηθούν κάποια στοιχεία, όπως οι όμιλοι στο πρωτάθλημα».

Η προσφορά Ντελόπουλου και οι μεταγραφές

Όσον αφορά τον Ζήση Ντελόπουλο και την προσφορά του στον σύλλογο, ο Αλέξης Κούρτογλου μιλά με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά του γενικότερα στο ποδόσφαιρο.

«Ο Ζήσης Ντελόπουλος είναι γνωστός για την προσφορά του γενικά στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο στον Αλμυρό. Σίγουρα δεν είναι κάτι που θεωρώ ότι έχει κλείσει ως υπόθεση. Εννοείται ότι η βοήθειά του σε οποιαδήποτε ομάδα, πόσο μάλλον στον ΓΣ Αλμυρού θα ήταν κάτι που θα έθετε άλλες βάσεις και θα μιλούσαμε με άλλους όρους για τη νέα σεζόν. Ωστόσο ο Αλμυρός είναι ένας από τους συλλόγους με μακρά πορεία στην κατηγορία και είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει. Εννοείται ότι οποιαδήποτε βοήθεια ή ακόμη και η παρουσία του Ζήση Ντελόπουλου στην ομάδα δεν θα μας έκανε απλά ευτυχισμένους αλλά θα μας έδινε και ψυχολογία και γενικά το κάτι παραπάνω και πλεονεκτήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, με τη συζήτηση να στρέφεται από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά, καθώς θα χρειαστεί να καλυφθούν τα κενά των Ηλιόπουλου, Λέτσο Ζαφειρίδη και Στογιαννίδη που αποχώρησαν από την ομάδα.

«Αυτά τα παιδιά ήταν ούτως ή άλλως ελεύθερα να φύγουν. Δεν έχουμε μιλήσει όμως μαζί τους για πιθανή παραμονή. Η συμφωνία τους ολοκληρωνόταν με τη λήξη του πρωταθλήματος. Όντως όμως δημιουργούνται κάποια κενά, και μέλημά μας είναι σε συνεργασία με τη διοίκηση να τα καλύψουμε είτε με γηγενείς παίκτες ή με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή που δεν θα φέρουν περισσότερα έξοδα (διαμονή, σίτιση) για την ομάδα. Σίγουρα θα υπάρξουν 2-3 κινήσεις για παίκτες εκτός Νομού, που στην πορεία θα φανεί ότι τους χρειαζόμαστε και θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη γιατί θα πρέπει να δούμε τις εξελίξεις και να οριοθετήσουμε τους στόχους μας, σε συνδυασμό με τα ευρύτερα οικονομικά δεδομένα» ήταν οι σκέψεις που μετέφερε ο προπονητής της ομάδας του Αλμυρού.
Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου