Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Τηλεδιάσκεψη διαιτητών συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας


Άλλη μια τηλεδιάσκεψη, στις 3/6/20, είχαν οι διαιτητές του συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία για 2η συνεχόμενη φορά φιλοξένησαν τους συνδέσμους Κιλκίς και  Ημαθίας.
Ομιλητής ήταν ο καθηγητής διαιτησίας FIBA και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ κ. Τανατζής Γεώργιος, ο οποίος ανέλυσε τον κανονισμό και τα κριτήρια του αντιαθλητικού σφάλματος, με εκπαιδευτικά βίντεο και ερωτήσεις προς τους συμμετέχοντες.  Σημαντική ήταν κ η ομιλία του καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Γιαμουζη Αριστοτέλη ο οποίος ανέλυσε προγράμματα εκγύμνασης για επαναφορά των διαιτητών στην αγωνιστική δράση χωρίς τραυματισμούς.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η ΟΔΚΕ μέσω τους γενικού γραμματέα της κ. Ντάβαρη  Παναγιώτη  αλλά και τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Καλοτση  Αθανάσιο όπου τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους και ο πρόεδρος του συνδέσμου Ταρενιδης Κωνσταντίνος αλλά και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Τάκης Πόδας ο οποίος δίνει το παρών σε όλες τις δραστηριότητες του συνδέσμου. Φαίνεται ότι η διαιτησία  μπαίνει σε μια νέα εποχή όπου η εκπαίδευση εξελίσεται και ο σύνδεσμος της Κατερίνης με την παρουσία του Γιώργου Τανατζή  κινείται προς σε αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου