Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ο Θάνος Γεωργιάδης νέος τεχνικός στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!


Σε συμφωνία κατέληξαν ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας με τον προπονητή Θάνο Γεωργιάδη. Οι δυο πλευρές έχουν κοινούς στόχους και θα επιδιώξουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να τους πραγματοποιήσουν.

Ο νέος τεχνικός του Αχιλλέα, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της Πιερίας στο παρελθόν με πετυχημένες χρονιές στην Αναγέννηση Σφενδάμης, πρόσφατα τον Καλλιθεακό, τον Πιερικό Κ. Αγιάννη, την ΑΕ Περίστασης, την Πίνδο Άνω Αγιάννη, τον Κεραυνό Μακρυγιάλου τον Διγενή Αλωνίων, τον Ορφέα Φωτεινών, τον Πιερικό Ρυακίων και την ομάδα της γενέτειρας περιοχής του Ελπίς Ανδρομάχης!

Πλέον ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει για την ομάδα της Νεοκαισάρειας, με τον Ρούλη Παπαδόπουλο να έχει αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή και τον Θάνο Γεωργιάδη προπονητή. Το επόμενο βήμα είναι η στελέχωση του ρόστερ, ώστε ο Αχιλλέας να καταφέρει χωρίς προβλήματα να πραγματοποιήσει τους φετινούς του στόχους.

Ο Γιώργος Γαβρίδης θα βρίσκεται και φέτος στην ηγεσία των ανθρώπων που θα "τρέξουν" διοικητικά την ομάδα, συνδυάζοντας την πορεία του Αχιλλέα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου