Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Σκίαστρα για το φυσικό δροσισμό & διακοσμητικά λουλούδια για τον εξωραϊσμό του Δημοτικού Σχολείου Κορινού


Τη βέλτιστη χρήση του ηλιακού φωτός, το σκιασμό και το φυσικό δροσισμό επιτρέπουν τα σκίαστρα και οι περσίδες, που σύμφωνα με τον προσανατολισμό του κτιρίου, τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείου Κορινού, με την καθοδήγηση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν γλάστρες – ζαρτινιέρες με διακοσμητικά λουλούδια, για τον εξωραϊσμό της σχολικής μονάδας.


Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις, ολοκληρώθηκε ο κύκλος εργασιών ανέγερσης του ισόγειου κτιρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού, το οποίο περιλαμβάνει έξι νέες αίθουσες διδασκαλίας και με τη λειτουργία του από τις 25 Νοεμβρίου 2019, συνέβαλε στην επίλυση χρόνιων στεγαστικών προβλημάτων για τη μαθητική κοινότητα της περιοχής.

«Ένα σημαντικό έργο που εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την συγκεκριμένη σχολική μονάδα ολοκληρώθηκε. Εργαζόμαστε συστηματικά με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, για τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινής λειτουργίας των σχολείων μας, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης» τονίζει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης.


Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος μερίμνησε για την επίσπευση των εργασιών, προκειμένου να δοθεί προς χρήση το έργο νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο, καθώς και για τον συντονισμό των συνεργείων σχετικά με τη μεταφορά από το παλιό στο νέο διδακτήριο (σε συνεργασία με τον  σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και την εκπαιδευτική κοινότητα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου