Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας - Ευχαριστήριο


Προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο 

Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. ευχαριστούν  και συγχαίρουν θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο  καθώς και όλους τους συνεργάτες  του , Αντιδημάρχους, συμβούλους  για την άμεση ανταπόκριση στην κατασκευή  και επέκταση των νέων ασφαλών ποδηλατικών πάρκινγκ ,δείχνοντας έμπρακτα    τον ενδιαφέρον  τους  για μία πραγματικά πιο ανθρώπινη πόλη.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε  τον δήμο Κατερίνης πως οι ΕΛ.Π.Π. είναι  στην διάθεση  των αρχών εθελοντικά για την τοποθέτηση των πινακίδων στον ποδηλατόδρομο της 19ης την κατασκευή  και ανάδειξη ποδηλατικών διαδρομών  όπως το ΕΛ 1 (Κατερίνη –Πλατανόδασος  Νεοκαισάρειας), το "ανοιγμα" του πάρκου κυκλοφοριακής για ΟΛΟΥΣ τους δημότες  και  για την ανάδειξη ποδηλατικών διαδρομών σε όλο τον Δήμο.

Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. είναι εθελοντική ομάδα και δεν θα γίνουν ποτέ σύλλογος. Ποδηλατούν  με ασφάλεια  περισσότερο  από 25 χρόνια σε ολο το νομό ,την Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο …Διαθέτουν πιστοποιημένους οδηγούς  ξεναγούς  ποδηλάτου/διασώστες και  συμμετέχουν σε δεκάδες  ποδηλατικές  εκδηλώσεις σε όλη  την  Ελλάδα  (όπως και στην κατασκευή του πρώτου πιστοποιημένου επίσημου  ποδηλατικού μονοπατιού στην Ελλάδα Πάρνηθα το 2012) με πρακτικό τετραήμερο  σεμινάριο  .

Συντονιστής      
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου