Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - Η δικαίωση για τον Πιερικό ήρθε και πάλι απο τον Κώστα Κουκοδήμο!


Τα βοηθητικά του γηπέδου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που δεν ήταν ποτέ μα ποτέ βοηθητικά του γηπέδου αλλά τσαρδάκι του κάθε τυχάρπαστου που πηδούσε σύρματα, έκοβε φράχτες και έκανε έναν καθαρά ποδοσφαιρικό χώρο, κήπο της αυλής του...

Η ανάρτηση του πανό στα σύρματα των βοηθητικών δίνει πλέον τις ανάλογες απαντήσεις σε όλους.
Όποιος ΔΗΜΟΤΗΣ θέλει να αθληθεί, υπάρχει χώρος πίσω απο το στάδιο, στην πλευρά του κέντρου διασκέδασης-πολυχώρου ΕΛΙΑΣ. Μπορεί να τρέξει, να παίξει ποδόσφαιρο και να κάνει αυτό που αθλητικά επιθυμεί. 

Δυστυχώς μέχρι τώρα όλοι βολεύονταν και είχαν μετατρέψει έναν καθαρό ποδοσφαιρικό χώρο με γήπεδα για τις προπονήσεις των ακαδημιών του Πιερικού και της ανδρικής ομάδας, σε χώρο διερχομένων αθληταράδων που εκτός απο την κατάχρηση του χώρου, βανδάλιζαν συνεχώς τις εγκαταστάσεις και έβαζαν κατά καιρούς τους ανθρώπους των διοικήσεων του Πιερικού να πληρώνουν χρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών.


Το γήπεδο είναι με παραχωρητήριο στον Πιερικό, όπως και οι βοηθητικές εγκαταστάσεις. Όποιος επιθυμεί νόμιμα να τον χρησιμοποιεί, μπορεί να να κάνει τη δική του αίτηση για παραχωρητήριο στον δήμο και να πάρει αυτό που δικαιούται. Δεν μπορεί ΟΛΕΣ οι ομάδες του δήμου Κατερίνης να έχουν τον χώρο προπόνησης και αγώνων τους και ο Πιερικός να μην έχει τους δικούς του! 

Η επόμενη κίνηση που αξίζει και πρέπει να γίνει, είναι να ανεγερθεί το <<ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ>>.

Ένα αθλητικό κέντρο για τα εκατοντάδες παιδιά του Κλασσικού Αθλητισμού της περιοχής μας, που για εμένα προσωπικά, είναι τα πιο αδικημένα όλων!! Έχουν φέρει και συνεχίζουν να φέρνουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στον Πιερικό Αθλητισμό και αξίζουν κάτι καλύτερο απο αυτό που έχουν τώρα. Είναι τα μόνα που μπορεί να αισθάνονται αδικημένα κι αυτό θα πρέπει να διορθωθεί ΑΜΕΣΑ!

Μπάμπης Πεΐδης
Βετεράνος ποδοσφαιριστής
Αθλητικός Συντάκτης

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Μπάμπη. Εκτός από τον στίβο προτεραιότητα έχει και ένα βαρέων Αθλημάτων . Εκτός από τον στίβο η πάλη στην πολη μας απο το 1979 έχει φέρει διακρίσεις πανελλήνιες αλλά και Βαλκανικά Μεσογειακά έχουν γίνει Πρωτάθλημα διαφορών ηλικιακών κατηγοριών παγκόσμια πρωταθλήματα στην Άμμο κάτι που δεν έχει κάνει άλλο άθλημα ατομικό η ομαδικό εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη μας. Είναι και άλλα αθλήματα που προβάλουν την περιοχή μας όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα σε όλων τον κόσμο και θα πρέπει να δοθεί και λίγη προσοχή και σε αυτά τα παιδιά που ασχολουντε με τα Αρχαίο ελληνικά βαριά Αθλήματα. Χαιρετισμούς Παπακωνσταντινου Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή