Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Νίκος Σαμολαδάς - Στόχος μου να βγάλω και να παίξουν Ελληνόπουλα!


Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής των Τρικάλων, Νίκος Σαμολαδάς και αναφέρθηκε στις σκέψεις που υπάρχουν για να γίνει μία κατηγορία με δυο ομίλους, αλλά και για τους στόχους των Τρικάλων.

«Δεν έχουμε χαρεί την άνοδο ακόμα, είμαστε στη Super League 2, αλλά δεν ξέρουμε σε τι μορφή θα είναι το Πρωτάθλημα. Πρέπει η απόφαση που θα παρθεί να είναι για το καλό του ποδοσφαίρου. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν τρεις κατηγορίες. Δεν μειώνουμε καμία ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι αν γίνουν δυο όμιλοι μειώνουμε το προϊόν. Αν βγει όμως το κράτος και εξασφαλίζει τις ομάδες οικονομικά, τι να πω ας το κάνουν, αλλά δεν νομίζω ότι αντέχει η Πολιτεία για να το κάνει. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε ότι μας πουν είτε μας συμφέρει, είτε όχι. Είναι μεγάλο πρόβλημα το τηλεοπτικό και καλείται η κυβέρνηση να επέμβει και να βρει λύση και σε αυτό το ζήτημα».

Για τους στόχους των Τρικάλων:

«Εμένα το σκεπτικό μου σε όσες ομάδες πάω είναι να βγάλω ελληνόπουλα. Στην ομάδα μας φέτος είχαμε 10 Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα. Εγώ δεν αλλάζω το πλάνο μου. Με βάση την τσέπη που έχεις θα κινηθείς και ανάλογα και στην κατηγορία που είσαι.
Ο πρόεδρος μας είναι νοικοκύρης και μπορεί να βγάλει κέρδος από κάποια μεταγραφή Έλληνα παίκτη σε μεγάλη ομάδα. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της μεγάλης κατηγορίας για ποδοσφαιριστές μας και μακάρι να γίνει γιατί το αξίζουν. Σε ένα βάθος τριών ετών μπορούμε να ανέβουμε στη Super League 1. Ο κόσμος είναι δύσκολος και επιφυλακτικός και με τη φετινή επιτυχία μας και την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία θέλουμε να είναι ακόμα περισσότερο κοντά μας».

«Ο κ. Σαββίδης έχει βάλει πολλά λεφτά σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης προσπαθεί να βρει το δρόμο του και ο κ. Καρυπίδης αντιμετωπίζει και τα προβλήματα του παρελθόντος. Η πιο αδικημένη ομάδα είναι ο Ηρακλής και η ομάδα μου ο Απόλλων Πόντου τραβάει τον δικό του Γολγοθά».

Για την κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου:

«Εγώ δεν είμαι κοντά στον Απόλλωνα, όμως πάντα προσπαθώ να μαθαίνω τα νέα της ομάδας αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη σε αυτά που γίνονται στον σύλλογο. Ο κ. Καλαϊτζίδης ανέλαβε σε δύσκολους καιρούς την ομάδα και έβαλε λεφτά. Τώρα δεν υπάρχει κάποιος πέρα από τον ίδιο για να αναλάβει και δεν ξέρω αν πρέπει να φύγει κιόλας ο κ. Καλαϊτζίδης».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου