Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση Ακαδημίας Σχολής Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Επιστροφή στην ποδοσφαιρική ‘’κανονικότητα’’ για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε όλοι, παιδιά, προπονητές, γονείς στο φυσικό μας χώρο στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Κοινός στόχος είναι τα παιδιά μας, οι μικροί μας αθλητές μας να βρίσκονται με ασφάλεια στον αγαπημένο τους χώρο γεμάτα χαρά που ξαναβλέπουν τους συναθλητές τους και τους προπονητές τους και θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και λατρεύουν. Σ΄ αυτό το διάστημα έχουν γίνει πάρα πολλές εργασίες συντήρησης και απολύμανσης σ΄ όλους τους χώρους του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Επίσης οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές δράσεις θα συνεχιστούν με ασφάλεια μέχρι και την 30η Ιουνίου 2020.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020/2021 με νέα αρχή, με νέα δυναμική και αποφασιστικότητα θα προχωρήσουμε στην λειτουργία και νέων τμημάτων υποδομής, θα υπάρχουν όλες οι αναπτυξιακές ηλικίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-15. Στόχοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να αποκομίσουν υψηλού επιπέδου γνώσεις που θα τους συνοδεύουν για πάντα. Στις υποχρεώσεις μας είναι η παρακολούθηση και η οργάνωση της καλής λειτουργίας όλων των παραπάνω αναπτυξιακών τμημάτων.

Σκοπός και φιλοσοφία των Ακαδημιών μας είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να αθλούνται με ασφάλεια ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι διαπαιδαγώγησης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Η οικογένεια του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς για την πολύ καλή υποστηρικτικήατμόσφαιραπου υπήρχε. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας  και μπορείτε να έχετε περαιτέρω πληροφορίες από την Γραμματεία του Συλλόγου κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης από την κα. Χριστίνα Δασκαλοπούλου 6946686213.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου