Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Ανατροπή με Νίκο Παππά που δε θα συνεχίσει στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου


Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μην συνεχίσει την πορεία του με την ομάδα με την οποία κατέκτησε την άνοδο την προηγούμενη περίοδο.

Ο Νίκος Παππάς παρά την αρχική του συμφωνία με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, δεν θα καταφέρει να δώσει το παρόν στην φετινή και πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσία της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου, αφού η εργασία του είναι εμπόδιο σε αυτή την προοπτική και παρά την διάθεση του ίδιου να βοηθήσει με την συμμετοχή του κι αυτός στην πραγματοποίηση των στόχων του Εθνικού.

Έτσι θέλησε μέσω του Pieriasport να ευχαριστήσει την ομάδα για την μεταξύ τους συνεργασία και να της ευχηθεί καλή επιτυχία:

"Με λύπη μου θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι παρόν στην παρθενική παρουσία της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.
Το ήθελα πολύ και ξέρω ότι το θέλατε κι εσείς αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν αρκετό χρόνο για να καταφέρω να είμαι συνεπής και στις αγωνιστικές, μιας κατηγορίας που έχει περισσότερη δουλειά και ευθύνες για όλους.
Ευχαριστώ την διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί και εύχομαι τα καλύτερα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους που ήταν πάντα κοντά μας! Καλή επιτυχία Νέο Κεραμίδι!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου