Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

Γ. Νταντάμης: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το αστικό περιβάλλον του Δήμου Κατερίνης»


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ 
ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε οΑντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμηςμε τα μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ Πιερίας στο πλαίσιο συνομιλιών για την ανάδειξη δράσεων που αφορούν θέματα αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, τη διεξαγωγή αρχιτεκτονικών διαγωνισμών αλλά και γενικότερα θεμάτων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ηΠρόεδροςΕυριδίκη Μανιάτη, ο ΑντιπρόεδροςΧρήστος Γρηγοριάδης, η Γεν. ΓραμματέαςΜυρτώ Παπαστεργίου, ο ταμίαςΛάζαρος Βούλγαρηςκαι τομέλοςΑνδρέας Τσιόκας.
Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα,ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων για τη συνδρομή από πλευράς του προκειμένου ο Δήμος να αναδειχθεί στο σύνολο του με κύρια έμφαση στην ανάδειξη των κτιρίων – τοπόσημων.

Ο κ. Νταντάμης ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για τη διάθεση συνεργασίας με τον Δήμο Κατερίνης τονίζοντας ότι «η συνεργασία με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων μπορεί να μεταφρασθεί στην πράξη σε τραπέζι μελέτης και συμβουλευτικής υποστήριξης σε όλα τα πεδία δραστηριοποίησης του Δήμου συναφή με τη δραστηριότητα των Αρχιτεκτόνων. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τοπόσημα του Δήμου Κατερίνης και κτίρια που έχουν ένα αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και μια ιστορικότητα ώστε να ενισχύσουμε την ελκυστικότητα της περιοχής μας βελτιώνοντας, ταυτόχρονα, το επίπεδο ζωής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου