Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ο Σάκης Παγγούρας νέος τεχνικός στην Αναγέννηση Κολινδρού


Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε η συνεργασία της Αναγέννησης Κολινδρού με τον προπονητή Σάκη Παγγούρα. Ο Ημαθιώτης τεχνικός είχε συνάντηση χθές με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Γιώργο Γλυκό και το Δ.Σ και τα βρήκαν σε όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Θα είναι λοιπόν αυτός οδηγός στο τιμόνι της Αναγέννησης την σεζόν 2020-2021 κυνηγώντας κάτι περισσότερο από την 4η θέση που κατέλαβε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α'Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο πολυνίκης προπονητής του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου,Σάκης Παγγούρας,παρουσία του gnomi.news αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου από τον πρόεδρο της ομάδας κ.Γλυκό μετέβει στο γνωστό καφέ του Κολινδρού ''FUEGO'' όπου τον περίμενε σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου.

Φανερά ευδιάθετος ο νέος προπονητής του Κολινδρού,Σάκης Παγγούρας, σχολίασε στο gnomi.news.

''Μετά από ώριμη σκέψη απάντησα θετικά στην πρόταση που μου έγινε για συνεργασία με την Αναγέννηση Κολινδρου. Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και ανθρώπους που λειτουργούν με αγάπη και οργάνωση για το σωματείο που υπηρετούν. Για μένα είναι μια πρόταση πρόκληση θα έλεγα αλλά και μεγάλη τιμή που δεν μπορούσα να μην αποδεχθώ. Σίγουρα δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα από το ποδόσφαιρο της Πιερίας που όπως μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδος είναι πολύ ανταγωνιστικό,αλλά πιστεύω πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσω να προσαρμοστώ στα θέλω της ομάδος. Σίγουρα θα συνεργαστώ με 5 -6 ποδοσφαιριστές που γνωρίζω από το πρωτάθλημα της Ημαθίας με τους οποίους θα μιλήσω και αν όλα πάνε καλά θα με βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα οριοθετήσουμε.

Προς το παρών αυτά για αρχή και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έκαναν την τιμή να είμαι προπονητής αυτής της ιστορικής ομάδας.''
Πηγή: gnomi.news


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου