Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωσε Γιάννη Φυρινίδη ο Ερμής Αραδίππου (Α΄Κύπρου) - Με αιχμές το ευχαριστώ του έμπειρου τερματοφύλακα


Ο Ερμής ανακοίνωσε νέα μεταγραφική κίνηση, καθώς επέστρεψε στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που έδωσε τα… πάντα στο παρελθόν.

Οι φτεροπόδαροι συμφώνησαν για ένα χρόνο με τον Γιάννη Φυρινίδη, ο οποίος θα δώσει «μάχη» για να πάρει χρόνο συμμετοχής στα σαλόνια.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου ανακοινώνουν την συμφωνία για 1 χρόνο με τον έμπειρο Ελλαδιτη τερματοφύλακα Γιάννη Φυρινιδη ( 1.7.1983) ( φωτο)
Καλώς ήρθες Γιάννη πίσω στην Οικογένεια μας».

Ο τερματοφύλακας απο την Πιερία, ευχαρίστησε με τον δικό του τρόπο τους ανθρώπους της Κυπριακής ομάδας και ειδικότερα τον πρόεδρο του Ερμή Λούκα Φανιέρο ενώ στην τοποθέτηση του δεν άφησε ασχολίαστο και το ...ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ποστάρισμα του στο istagram:


Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις κ γυρνάω ξανά σε μια ομάδα που μόνο καλά έχω να θυμάμαι !Είσαι τεράστιος κ μάγκας μεγάλος @fanieros_1 Η πρώτη φωτογραφία έχει νόημα γιατί κάποιοι την είδατε προπονητές κ παράγοντες ποδοσφαίρου για αυτό ρίξατε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στα τάρταρα κ το παίζεται κ ηθικοί !μόνο την πλατη μου καλό είναι να βλέπετε κ πολύ σας είναι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου