Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης


Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εκπροσωπόντας το Δ.Σ φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, στην εκπομπή “Λόγω Παιδείας και Τέχνης” της κας Λένας Γεωργούλης .

Η συζήτηση έγινε κάτω από φιλικό κλίμα και αφορούσε τις δράσεις του ναυταθλητικού συλλόγου. Ο κ. Καρυώτης ανέφερε πως ο Ναυτικός Όμιλος αντέδρασε έγκαιρα και αποτελεσματικά στην αναστολή λειτουργίας κατά την περίοδο του εγκλεισμού μεταφέροντας τα κωπηλατικά εργόμετρα στα σπίτια των αθλητών/τριων.

Έτσι, τα παιδιά της κωπηλασίας πραγματοποιηούσαν εξατομικευμένες προπονήσεις από τον χώρο τους και δεν έμειναν πίσω αγωνιστικά. Πλέον τα τμήματα της κωπηλασίας και της ιστιοπλοϊας έχουν επανελθεί στους κανονικούς τους ρυθμούς και παρότρινε τους γονείς να εμπιστευτούν τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και να φέρουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν τον ναυταθλητισμό και την οικογένεια του ομίλου.
Κλείνοντας τόνισε την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από την πλευρά του ομίλου και ευχαρίστησε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης που έδωσε για ακόμη μια φορά βήμα στο σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου