Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - Νέα διοίκηση με Γιάννη Μυστακίδη προπονητή!


Ο Γιάννης Μυστακίδης θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕ Περίστασης την φετινή περίοδο.

Εκτός απο νέο τεχνικό, έχουμε και τη νέα διοίκηση η οποία προέκυψε απο τις αρχαιρεσίες μετά την αποχώρηση του πρώην προέδρου, Πέτρου Αναστασιάδη.

Έτσι νέος πρόεδρος είναι ο Κυριάκος Ανανιάδης, αντιπρόεδρος ο Σάκης Μαρωνίτης, Γραμματέας η  Ελένη Σαπρίκη, ταμίας η Ελένη Χριστιανίδου και γενικός αρχηγός ο Βασίλειος Μπιζιώτας.

Η νέα διοίκηση έπιασε άμεσα δουλειά και ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Μυστακίδη για τον οποίο θα πρέπει να πούμε ούτε διαθέτει ένα πλούσιου βιογραφικό αφού έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της περιοχής μας όσον αφορά το κομμάτι των ακαδημιών (Πιερικό, Βατανιακό, Εθνικό Ν. Κεραμιδίου κ.α.) αλλά και σε επίπεδο ανδρών, τελευταία ήταν μέλος του τεχνικού τιμ του Αιγινιακού στην Football League (Β΄εθνική κατηγορία).
Είναι κάτοχος UEFA A΄ενώ και σε πανεπιστημιακό επίπεδο, κατέχει την πιστοποίηση του Coach & Performance analysis & Head Scout Greece απο τα ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης.

Πλέον διοίκηση και προπονητής θα ξεκινήσουν να λειτουργούν επάνω και στο έμψυχο υλικό που θα στελεχώσει την ΑΕΠ για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, οπότε και αναμένουμε τα νεώτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου