Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Το συγκινητικό "αντίο" της Ακαδημίας, του αρχηγού και της προέδρου στον Γιώργο Παυλίδη!


Ο Γιώργος Παυλίδης αποχώρισε απο την Ακαδημία Πλαταμώνα. Την ομάδα με την οποία  ουσιαστικά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, μετά το πέρασμα του απο τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας του Στέργιου Γιώτσα.

Μετά το δικό του αποχαιρετιστήριο στον σύλλογο της νότιας Πιερίας, με ανακοίνωση της η πρώην ομάδα του λέει με τη δική της σειρά το "ευχαριστώ" στον νεαρό ποδοσφαιριστή της, που λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν θα καταφέρει να είναι πλέον κοντά της.

Ακολουθούν τα δυο κείμενα, με τα οποία ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Μιχωλός και η πρόεδρος Γεωργία Κατσάλη, στέλνουν τα δικά τους συγκινητικά μηνύματα:

"Πάντα όλα τα ωραία τελειώνουν και δεν κρατάνε για μια ολόκληρη ζωή.
Αυτά που έζησες σαν ποδοσφαιριστής της ΑκαδημίαςΠΠΠ θα σε συντροφεύουν μία ολόκληρη ζωή και θα σου θυμίζουν την αγάπη, την οικογένεια και την ποδοσφαιρική ζεστασιά την οποία γνώρισες στην ομάδα. Χαρίζοντας σου όμορφες και πραγματικά μοναδικές στιγμές, εντός και εκτός γηπέδων.

Δεν λέμε αντίο. Λέμε στο επανιδείν, μαζί με ένα μεγάλο, τεράστιο ευχαριστώ για όσα πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια που ήσουν μαζί μας."

Tasos Mixwlos 
Giorgos Paulidis Κοντέ παικταρα μου ποιόν θα φωνάζω τώρα??😂😂Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες αυτά τα χρόνια στην ομάδα... Είσαι ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα στο ποδόσφαιρο... Εύχομαι τα καλύτερα για εσένα με υγεία!!

Gewrgia Katsali 
Αγόρι μου γλυκο καλή συνέχεια να εχεις ότι και αν κάνεις να εισαι πάντα γερός και δυνατός σε ευχαριστούμε για ολα 😘😘😘😘⚽⚽⚽⚽


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου