Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Εντατική φροντίδα στο Δημοτικό Πάρκο από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου


Καθημερινή είναι η φροντίδα του Δημοτικού Πάρκου, του ελκυστικού αυτού χώρου πρασίνου υψηλής αισθητικής – αναψυχής, για όλες τις ηλικίες, για όλες τις εποχές, από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.


Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλουν οι απαραίτητες κλαδεύσεις, εργασίες καθαρισμού του δημοτικού πάρκου από χόρτα κ.α. υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη. Στο πλαίσιο αυτό, και μετά το δυνατό μπουρίνι της περασμένης Πέμπτης, τα συνεργεία συνέχισαν και σήμερα Δευτέρα τις εκτεταμένες παρεμβάσεις τους. Ειδικότερα, προχώρησαν στην εκρίζωση του δένδρου (ακακίας), που κατέπεσε,καθώς και σε παρεμβάσεις καθαρισμού - απομάκρυνσης των κλαδιών.


Επιπλέον, σε εργασίες κλάδευσης δέντρων και θάμνων, θρυμματισμού των οργανικών υπολειμμάτων κλάδευσης και εναπόθεσής τους σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ με μεσινέζες και το ειδικό τρακτεράκι συνεχίστηκε και ο καθαρισμός των χόρτων εντός του πάρκου.
Παράλληλα, συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου εργάζονται και στο παραλιακό μέτωπο, με έμφαση στο δρόμο προς την Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή αντίστοιχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου