Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Στάζει… μέλι ο Ρόκα για Χατζηθεοδωρίδη!


Ο Χατζηθεοδωρίδης αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Παναθηναϊκού για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπρος τα τελευταία χρόνια το θέμα της Ελληνοποίησης και της ανανέωσης του ρόστερ. Μπόλικοι πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα, έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια και έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους.

Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη, ενώ ένας ακόμη που δεν έπαιξε τόσο πολύ αλλά θεωρείται τεράστιο ταλέντο, ο Βαγιανίδης υπέγραψε συμβόλαιο με την Ίντερ.

Για τη νέα σεζόν, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους. Ο Τσάβι Ρόκα περνάει από το… μικροσκόπιό του τα πάντα. Μιλάει αρκετά με τον διαφαινόμενο νέο προπονητή, Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος αποκτήθηκε γιατί έχει εμπειρία από ακαδημίες.

Διαβάζεται τώρα  Πανέτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Μαχαίρας! (photo)


Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αποτελεί μεγάλο στοίχημα και πρότζεκτ για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο 22χρονος (γεννημένος στις 05/11/1997) μπακ θεωρειται από τα μεγάλα ταλέντα και ο Τσάβι Ρόκα στάζει… μέλι γι’ αυτόν και πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί πάνω του. Η φυγή του Εμάνουελ Ινσούα δε, θα του δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής τη νέα χρονιά.

Από κοντά, πάντως, βρίσκεται ένας ακόμη ταλαντούχος μπακ, ο 19χρονος (γεννημένος στις 04/05/2001) Βασίλης Ζαγαρίτης. Θα πάρει και αυτός τις ευκαιρίες του, ενώ μοιάζει πολύ πιθανό οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν το δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας του χρόνου!
Πηγή: talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου