Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020

ΝΕΟ ΜΠΑΜ - Στην 25η Μαρτίου ο Δημήτρης Καλαμπάκας!


Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή για το πλάνο που θέλει να συνεχίσει να πραγματοποιεί, είναι αυτή η οποία έγινε απο την ομάδα της Κατερίνης και ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Δημήτρη Καλαμπάκα.

Το νέο απόκτημα της 25ης Μαρτίου, αποτελεί έναν απο τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, με πολλές παραστάσεις απο την Α ΄κατηγορία, πρωταθλητισμούς και ανόδους και σίγουρα στα θετικά σημεία, περιλαμβάνεται και ο άριστος χαρακτήρας του.

Τόσο ο Δημήτρης Καλαμπάκας, όσο και ο Γιώργος Οικονόμου, θα βοηθήσουν τα μέγιστα με τις εμπειρίες τους και την ποδοσφαιρική τους ποιότητα, προσφέροντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Νίκου Τσαγκαλίδη τα απαραίτητα στοιχεία για μια καλή παρουσία, ενώ θα δώσουν και αγωνιστικά αυτά που χρειάζονται για να έχει μια άνετη παραμονή η ομάδα στην κατηγορία.

Οι κινήσεις συνεχίζονται, με στόχο πάντα να δυναμώσει η ομάδα αγωνιστικά με ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν και αγωνιστικά αλλά και ποιοτικά με τον χαρακτήρα τους την ομάδα, να συνεχίσει να εκπληρώνει το πλάνο της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου