Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΑΛΙΑ - Σύλληψη 4άρων ατόμων απο την ασφάλεια Κατερίνης για την διάρρηξη των 250.000 ευρώ!


ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
ΜΕ 250 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η υπόθεση διάρρηξης σε διαμέρισμα ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Πιερία, όπου αφαιρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων ανδρών για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Τι έδειξε η έρευνα

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι το βράδυ της 30ης Μαΐου 2020 οι προαναφερόμενοι τέσσερις άνδρες διέρρηξαν διαμέρισμα ξενοδοχειακού συγκροτήματος που χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης του και αφαίρεσαν τρία χρηματοκιβώτια μικρών διαστάσεων, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


Επίσης διαπιστώθηκε ότι για την διάπραξη της κλοπής χρησιμοποίησαν δυο οχήματα, εκ των οποίων το ένα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δυο σπίτια που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο καταγραφικά κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και δυο κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου