Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ανοίγουν στις 15 Ιουνίου τα γυμναστήρια - Μουσική στα beach bar από τις 5 Ιουνίου - Άνοιγμα νυχτερινών κέντρων στις 8 Ιουνίου


Νωρίτερα το αρχικό πλάνο προγραμματισμού αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τον σχεδιασμό της άρσης των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για τον κορωνοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αντί για τις 29 Ιουνίου, τα γυμναστήρια θα ανοίξουν δύο εβδομάδες νωρίτερα, δηλαδή στις 15 Ιουνίου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το μεσημέρι της Τετάρτης από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, ο οποίος πρόκειται να ανακοινώσει το σύνολο αποκλιμάκωσης των μέτρων στον οικονομικό τομέα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τα γυμναστήρια, στο πλαίσιο της νέας άρσης περιορισμών, αναμένεται να επιτραπεί η μουσική στα beach bar από τις 5 Ιουνίου αλλά και η επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων και συγκεκριμένα των εξωτερικών χώρων σε αυτά, από τις 8 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται σαρωτικοί έλεγχοι, για τήρηση των μέτρων λειτουργίας, στην εστίαση.

Όσον αφορά την κατανάλωση ροφημάτων στις παραλίες, οι λουόμενοι βάσει της ΚΥΑ θα μπορούν να καταναλώνουν τόσο ροφήματα όπως ο καφές και οι χυμοί όσο και αλκοολούχα ποτά, χωρίς ωστόσο να επιτρέπεται η παραμονή τους στο μπαρ.

Ταυτόχρονα θα επιτρέπεται η λήψη τροφίμων και ποτών σε μορφή πακέτου και delivery ενώ όσον αφορά τις δραστηριότητες απαγορεύονται εκδηλώσεις και ομαδικά αθλήματα.
Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου