Σάββατο 30 Μαΐου 2020

pieria.tv - Άγριο Ξύλο μεταξύ Λαθρομεταναστών σήμερα Σάββατο στην Λαϊκή Αγορά Κατερίνης (φωτο)


Στην γεμάτη κόσμο Λαϊκή αγορά της Κατερίνης, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (Σάββατο 30 Μαΐου) άγριο επεισόδιο μεταξύ λαθρομεταναστών όπου συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο οι λαθρομετανάστες αρπάχτηκαν με γροθιές και έως αιμάτων μπροστά στα έντρομα μάτια των πολιτών της Λαϊκής που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την συμπλοκή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις με περιπολικά και άνδρες τής ΔΙΑΣ όπου και πρόλαβαν τα χειρότερα. Έγιναν προσαγωγές στο τμήμα τουλάχιστον δύο ατόμων. Συνήθως μετά από συστάσεις αφήνονται ελεύθεροι για να… συνεχίσουν την δράση τους. Το θύμα τού ξυλοδαρμού (ομοεθνής τους) έφυγε με σκισμένη μπλούζα και αίμα στο πρόσωπο.

Στην συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το σημείο.

Πού διαμένουν τελικά αυτοί οι εμπλεκόμενοι λαθρομετανάστες; Διαμένουν στην Δομή φιλοξενίας «προσφύγων» της Κάτω Μηλιάς (Κτήμα Ηρακλή) ή στην ΜΚΟ τής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης όπου τούς σπίτωσαν σε 120 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τής πόλης, με δωρεάν ενοίκιο, ρεύμα, νερό, Ίντερνετ και χρήματα κάθε μήνα στον λογαριασμό τους; Δεν τους φτάνουν αυτά όλα και πλακώνονται στο ξύλο ανάμεσα σε αθώους πολίτες που κινδυνεύουν από δαύτους. Πέραν τούτου, όταν οι λαθραίοι αυτοί εισβολείς στην χώρα μας δείξουν παραβατική συμπεριφορά, ο Νόμος λέει ότι πρέπει να απελαθούν. Θα το πράξουν οι αρμόδιοι ή όχι; Έχουν ευθύνες και οι διάφορες ΜΚΟ που τους μαζεύουν στην Ελλάδα ή όχι
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου