Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Κάτι "παίζει" με τις εκλογές στην ΕΠΟ - Θα εξοφληθούν γραμμάτια των εθνικών εκλογών?


Ο βουλευτής Λέσβου και τομεάρχης αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες μετατίθενται για το φθινόπωρο μετά από κυβερνητική πρωτοβουλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που φαίνεται είναι ότι παίζονται παιχνίδια με τις εκλογές της ΕΠΟ. Πολύ πριν τις παρεμβάσεις, αποκάλυψα μια επιστολή του κ. Αυγενάκη προς κάποιους προέδρους ομοσπονδιών που τους θεωρεί δικούς του και τους μιλά ως κομματάρχης. Μεθοδεύσεις είχαμε και πιο πριν με την περιβόητη τροπολογία. Τώρα βλέπουμε πως πάμε σε μια αθέτηση συμφωνιών με τις UEFA/FIFA.

Από τη στιγμή που έμεινε στη θέση του μετά την αναταραχή που προκάλεσε με την υπόθεση της ΕΕΑ προφανώς δεν πρόκειται για προσωπικές πρωτοβουλίες, αλλά απηχούν όλη τη Νέα Δημοκρατία. Εμείς είχαμε πει τότε ότι έπρεπε να υποστεί τις συνέπειες. Όμως, ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε να τον εξαφανίσει για ένα διάστημα και να βάλει μπροστά τον Γεραπετρίτη. Τον έκρυψαν για να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση, αλλά δεν αρκεί. Πάλι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση ανωμαλίας.

Γιατί τέτοιος καημός με την ΕΠΟ; Η κατάσταση θυμίζει εξόφληση γραμματίων. Θέλουν να εξοφλήσουν γραμμάτια προς τους υποστηρικτές τους. Ο κ. Μαρινάκης ήταν αυτός που πριν τις εκλογές έλεγε ότι θα πέσει η χούντα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τα έλεγε αυτά ως οπαδός του ΚΚΕ προφανώς. Είναι γνωστό ότι στήριξε τη Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο διά ταύτα. Ο κ. Αυγενάκης προσπαθεί να δρα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η παράβαση του αυτοδιοίκητου αποτελεί μια κακή πρακτική για την εξομάλυνση της κατάστασης και τη μείωση των παθογενειών στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου