Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Δεν υπάρχει κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας φέτος - Εύκολη η Γ΄Εθνική, με απασχολεί η μετέπειτα εποχή για την ομάδα!


Στέλιος Καλαϊτζίδης - Εμένα με απασχολεί το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Μετά τη Γ΄Εθνική.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και την εκπομπή "ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ" φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τεχνικός σύμβουλος του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Στέλιος Καλαϊτζίδης.

Αξίζει να σταθούμε στα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης στον Μπάμπη Πεΐδη. Στο τέλος του κειμένου, ακολουθεί ηχητικό με ότι ειπώθηκε στην εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης!

"Δεν θεωρούμε ότι θα στεφθεί φέτος κάποιος κυπελλούχος.  Η διαδικασία θα γίνει μετά από απόφαση της ΕΠΟ απλά για να δούμε ποια ομάδα θα εκπροσωπήσει  την Πιερία στο θεσμό του κυπέλλου της επόμενη χρονιά.
Ο Πιερικός θα είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες οπότε θα είναι μια από τις ομάδες που σίγουρα θα εκπροσωπήσουν την Πιερία και ελπίζουμε να είμαστε κι εμείς μέσα από την κλήρωση που θα γίνει.


Για το πρωτάθλημα θα έλεγα ότι ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε και τελείωσε περίεργα.
Για τη δική μας ομάδα αναφέρομαι αφού ξεκινήσαμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία για 4η συνεχόμενη χρονιά. Είχαμε 20 χρόνια να ανεβούμε στην Α΄ κατηγορία. Ο σχεδιασμός είχε ξεκινήσει από τον πρόεδρο τον Μπάμπη Τσαουσίδη.  Στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν μιας και ο πρόεδρος ήθελε να κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα.
Έτσι πήρε και τους παίκτες που θα πετύχουν αυτό το στόχο.
Το πρόβλημα υγείας του προέδρου μέσα στη διάρκεια της περιόδου, αποτέλεσε την αιτία να ενεργοποιηθώ εγώ και να τρέξω την ομάδα σαν τεχνικός διευθυντής.

Πάρα πολύ καλή ομάδα με αρκετές ατυχίες στο ξεκίνημα της χρονιάς ο Βατανιακός.  Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μας αφήνει  χαρούμενους και ευτυχισμένους.

Για τη συνέχεια περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά με την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΠΣ. Μέχρι τότε θεωρούμε το πρωτάθλημα «ανοιχτό». Προετοιμαζόμαστε για το νέο σχήμα στο Δ.Σ., τις αποφάσεις που θα πάρουμε, έχουμε την δυνατότητα να αγωνιστούμε στη Γ΄Εθνική κατηγορία και προς αυτό δουλεύουμε.

Το θέμα να συμμετέχουμε στη Γ΄Εθνική είναι πολύ εύκολο. Εμένα με απασχολεί το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Μετά τη Γ΄Εθνική.  Να γίνουν κινήσεις ώστε να υπάρχει ο Εθνικός και τα υπόλοιπα χρόνια. Πρέπει να δούμε πολύ προσεχτικά πως θα σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις."

Ακούστε όλη τη συνέντευξη που έδωσε ο Στέλιος Καλαϊτζίδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τον Μπάμπη Πεΐδη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου