Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020

Ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης


"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ" 
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM

Καθημερινά, Δευτέρα - Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου 
στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότητας.

Την Παρασκευή 8 Μαΐου:
- Στις 11:00, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ, σχολιάζει τις ανακοινώσεις της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και τις εξελίξεις που πυροδοτούν στο φετινό Φεστιβάλ Ολύμπου αλλά και τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων εν γένει.
- Στις 11:30, ο ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Κατερίνης, ενημερώνει για τις εργασίες και ενέργειες του Δήμου στην προετοιμασία των σχολικών συγκροτημάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την υποδοχή των μαθητών της Γ’ Λυκείου.
- Στις 11:45, ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΕΪΔΗΣ, αθλητικογράφος – ραδιοφωνικός παραγωγός του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, ενημερώνει για σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα ποδοσφαίρου του Πιερικού, στην ΕΠΣ Πιερίας και τα πρωταθλήματα.
- Στις 12:10, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Δικηγόρος, μιλά για το πώς η πανδημία επιβράδυνε τις εργασίες της Δικαιοσύνης, για το άνοιγμα των Δικαστηρίων και τους προβληματισμούς που υπάρχουν, την ανεργία στον κλάδο αλλά και την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στην Δικαιοσύνη.
- Στις 12:30, ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΛΑΣ, Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων – Ψητοπωλών & Συναφών Επαγγελμάτων Δ. Κατερίνης, μιλά για τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες της εστίασης στην πλατεία Ελευθερίας, τους προβληματισμούς για το μέλλον τους και τα αιτήματα προς την Κυβέρνηση.
- Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση
Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου
Μπορείτε να μας ακούτε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου