Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Ο Βατανιακός θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής! Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμεΓεράσιμος Ποτουρίδης - Και πάλι ο Βατανιακός θα είναι πρωταγωνιστής

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και την εκπομπή "ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ" φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Βατανιακού Γεράσιμος Ποτουρίδης.
Δείτε στο παρακάτω κείμενο τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης και στο τέλος ακούστε το ηχητικό, με όλα όσα ειπώθηκαν απο τον ισχυρό παράγοντα της ομάδας της Κατερίνης.

"Μας μένει μια πικρία αφού δε μπορέσαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μέχρι τέλους να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε.  Από εκεί και πέρα όμως, το σημαντικότερο για όλους μας είναι η υγεία.
Η ομάδα επηρεάστηκε από τους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς. Είχε γίνει ο προγραμματισμός επάνω σε αυτούς τους 3 παίκτες τους οποίους όμως δεν είχαμε μέσα στην αγωνιστική σεζόν. Το ευχάριστο βέβαια είναι ότι μετά τις εγχειρίσεις ξεπέρασαν τα προβλήματα τους.
Έχει τελειώσει η χρονιά και πλέον βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις μας  και κάνουμε από τώρα τον προγραμματισμό μας για την καινούργια χρονιά. Και πάλι ο Βατανιακός θα είναι πρωταγωνιστής.
Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε. ‘Έχουμε χάσει τις επαφές μας με τον κόσμο αλλά ακόμη περισσότερο με αυτό που αγαπάμε. Θα το ξεπεράσουμε όμως και μακάρι να έχουμε κάτι την επόμενη χρονιά.
Θα είναι δύσκολη η επανέναρξη για όλους. Και για τις ομάδες και για τους παράγοντες. Θα γίνουν πιο δύσκολες οι εποχές για όλους. Μακάρι να βοηθήσουν οι φορείς, η ΕΠΣ κλπ ώστε να καταφέρουμε να προχωρήσουμε. Από την ΕΠΣ Πιερίας έγινε φέτος μια πολύ καλή δουλειά και εύχομαι ο άξιος πρόεδρος μας, να καταφέρει να βοηθήσει τα σωματεία.
Συγχαρητήρια στην μεγάλη μας αγάπη τον Πιερικό για την άνοδο. Συγχαρητήρια και τον Εθνικό του Ν. Κεραμιδίου και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που πέτυχαν την άνοδο τους."

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του προέδρου του Βατανιακού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και την εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου