Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Οι πόντιοι παικταράδες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ - Στης ΠΙΕΡΙΑΣ το νομό είναι μια ΟΜΑΔΑΡΑ είναι οι παίκτες αετοί την λέν ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!( βίντεο)


Οι ήρωες της Πιερικής αλάνας, οι ...11 θεοί του Ολύμπου, ο Άρχοντας του Βορρά!
Πόσα γράφτηκαν γι αυτόν τον ποδοσφαιρικό θρύλο της Πιερίας που μεσουρανούσε απο την περίοδο της ίδρυσης του 1961-1962 μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 70΄!

Είκοσι χρόνια πλούσιας ποδοσφαιρικής ιστορίας, επάνω στην οποία χτίσθηκε ένας απο τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας μας. Το καμάρι της Κατερίνης, το ποδοσφαιρικό σύμβολο της Πιερίας!

Σήμερα, 19 Μαΐου 2020, γυρίζουμε λίγο το χρόνο πίσω και θυμόμαστε. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ εμείς οι πόντιοι, ότι απο αυτό τον τεράστιο Ελληνικό σύλλογο πέρασαν και φόρεσαν την φανέλα του δεκάδες πόντιοι ποδοσφαιριστές!
Μάλιστα κάποιοι απο αυτούς, ήταν και οι πρώτοι που, επάνω τους "χτίσθηκε" το όνομα και η ιστορία του συλλόγου που δόξασε ποδοσφαιρικά και αθλητικά την περιοχή μας!

Δε θα αναφέρουμε ονόματα γιατί είναι τόσοι που σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιον και δε το θέλουμε αυτό γιατί ο σεβασμός μας σε αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ μεγάλος και ισχυρός όσο και η ιστορία τους!
Θα μείνουμε όμως στην επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στους γηγενείς ποδοσφαιριστές της ΠΙΕΡΙΑΣ. Να ξαναδούμε τα παιδιά της περιοχής μας να παίζουν για τον εαυτό τους, για τους φιλάθλους της ΠΙΕΡΙΑΣ και το "Π" στο στήθος, κερδίζοντας επάξια μια θέση στον ΠΙΕΡΙΚΟ, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στις καρδιές όλων μας! Μέσα απο αυτό, για όποιους το  αξίζουν θα έρθει και η μετέπειτα καταξίωση και οι μεγαλύτερες επιτυχίες!

Για όλους τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ του ιστορικότερου συλλόγου της ΠΙΕΡΊΑΣ αφιερωμένο λοιπόν, τόσο το βίντεο με τον ύμνο του ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, όσο και αυτό με τους ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου