Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΗΧΟΥΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ - Μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της ΕΠΣ Πιερίας!


Τα επιτελεία έχουν ξεκινήσει ήδη να οργανώνονται. Τα πάρε-δώσε έχουν πάρει σάρκα και μορφή γιατί τα συμφέροντα είναι μεγάλα και πλησιάζει η εποχή που πάλι θα ανοίξει η ...κάνουλα και θα γεμίσει χρήμα η ποδοσφαιρική πιάτσα.

Αναμένεται μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του οχυρού της τοπικής μας ποδοσφαιρικής Ένωσης και αυτό είναι κάτι που συμφέρει σίγουρα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής μας για ευνόητους λόγους.

Δε θα πούμε περισσότερα προς το παρόν αλλά θα μείνουμε σε ένα το οποίο είναι σίγουρο και πρέπει να αναφερθεί. Ο Στέργιος Τόκας και οι άνθρωποι της διοίκησης του, αξίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας. Κι αυτό δε το αναφέρουμε για να του χαϊδέψουμε τα αυτάκια...
Ούτε αυτός το χρειάζεται ούτε κι εμείς έχουμε ανάγκη απο την συμπάθεια και τις ευλογίες  κανενός..
Απλά μια διοίκηση που φεύγοντας έχει τακτοποιήσει εκκρεμότητες, έχει βάλει σειρά και δεν αφήνει παρά μόνο νοικοκυριό και απόθεμα, είναι μια καλή διοίκηση. Και αυτό θα πρέπει να της αναγνωριστεί.
Τώρα θα μου πείς φεύγει ή θα παραμείνει...

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα υπάρξει (είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο σε περίπτωση διαφορετικής επικράτησης) νέος πρόεδρος και πλέον το παιχνίδι θα παίξει με έντονο πολιτικό χρώμα. Καλό ή κακό αυτό για το τοπικό, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
Θα το δείξει ο χρόνος που ποτέ δεν κάνει λάθος για κανέναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου