Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

“Ασφαλής τηλεδιάσκεψη” των διαιτητών μπάσκετ της Κατερίνης


Λένε “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” οι Διαιτητές μπάσκετ της Κατερίνης και παρά την άρση των απαγορευσεων, παρέμειναν στο σπίτι, δεν σταμάτησαν την επαφή και την επιμόρφωση όλο αυτό το διάστημα και παρ όλη την παύση των πρωταθλημάτων, συνέχισαν να επιμορφώνονται σε διάφορα ζητήματα της διαιτησίας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ακόμα μία τηλεσυνάντηση – σεμινάριο του Σ. Δ. Κ. Κ. Μ, με ομιλητή τον καθηγητή διαιτησίας fiba, και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, κ. Γιώργο Τανατζή.
Θέματα της τηλεδιάσκεψης ήταν η νέα μέρα στο ελληνικό μπάσκετ και φυσικά στην διαιτησία, που επιφέρει όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι και φυσικά επηρεάζει και το κομμάτι του αθλητισμού.


Επίσης αναλύθηκαν φάσεις από το εκπαιδευτικό κομμάτι της μηχανικής διαιτησίας (δηλαδή τις θέσεις των διαιτητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ζώνες ευθύνες των σφυριγμάτων).
Ας μην ξεχνάμε, ότι ο ΣΔΚΚΜ είναι διαχρονικά ένας από τους πιο δραστήριους και επιτυχημένους συνδέσμους, με πολλές επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι και με διαιτητές που πάντα ορίζονται στο πιο υψηλό επίπεδο.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν όλοι οι ενεργοί Διαιτητές του συνδέσμου, εθνικών και τοπικών κατηγοριών, οι κομμισάριοι, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του, κ. Δημήτρης Πόδας.
Πηγή: olympospieria.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου