Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Γιάννης Γρηγοριάδης - Ο Κατερινιώτης μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής! (βίντεο)


Ο Γιάννης Γρηγοριάδης γεννήθηκε στην Κατερίνη και πέρασε τα εφηβικά του χρόνια στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Από μικρός του άρεσε να τραγουδάει και από τα εφηβικά χρόνια, επέλεξε να κάνει σπουδές πάνω στη μουσική. Ετσι ξεχώρισε για τα φωνητικά του προσόντα και παράλληλα ανέπτυξε το ταλέντο του, στο να γράφει μουσική και να συνθέτει τα δικά του τραγούδια.

Κατεβαίνει Αθήνα και κάνει αξιόλογες εμφανίσεις με σπουδαία ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κοινό, όσο και στους συναδέλφους του.

Μετά από μία επιτυχή πορεία στην Ελλάδα, δέχεται δελεαστικές προτάσεις για το εξωτερικό και αποφασίζει να ταξιδέψει στην Βραζιλία και στην Αμερική, τραγουδώντας για την Ομογένεια. Παράλληλα συνεργάζεται με διάφορες δισκογραφικές εταιρείες και κυκλοφορεί τα τραγούδια του όπως το “Ε καπετάνιε” του Τ.Σούκα, το “Θα σε σκέφτομαι“, “Η τύχη, μού κανε στροφή“και πρόσφατα το ντουέτο “Πυροτέχνημα“.

Τώρα, τον υποδέχεται στην οικογένεια της, η Free Records η δισκογραφική η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, η οποία έχει έδρα την Αθήνα και έτσι σφραγίζουν την μεταξύ τους συνεργασία, με την κυκλοφορία ενός digital single.

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το νέο του digital single από την Free Records με τον τίτλο “ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ” ένα ντουέτο μαζί με την ταλαντούχα πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια από την Κατερίνη, Μαριάννα Δημούση, η οποία και ξεχώρισε στο THE VOICE το 2017, με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιάννης Γρηγοριάδης και τους στίχους η Έλσα Αμανατίδου. Η ενοχρήστρωση έγινε από τον Γιάννη Γκιούρα / Studio New Sound και Executive producer ο Παύλος Χριστοδούλου.




Πηγή: thess24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου