Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότητας


"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM- #Πρώτη_Γραμμή
Καθημερινά, Δευτέρα - Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότητας.

Την Τετάρτη 6 Μαΐου:

- Στις 11:00, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ, Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης & Τουρισμού, ενημερώνει για τη μελέτη αναθεώρησης των χρήσεων γης που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Ένα πάγιο αίτημα που υλοποιείται στο πρώτο εξάμηνο της νέας Δημοτικής Αρχής δίνοντας λύση σε λιμνάζοντα αιτήματα των δημοτών αλλά και θέτοντας τις βάσεις για την τοπική βιώσιμη ανάπτυξη.

- Στις 11:30, ο Δρ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, Χειρούργος Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, ενημερώνει για τα μέτρα προστασίας μετά τη λήξη της καραντίνας και απαντά σε ερωτήματα για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο κορωνοϊός σε εγκύους και μητέρες με μικρά παιδιά.

- Στις 12:00, ο ΛΑΖΟΣ ΝΤΟΝΤΗΣ, Δικηγόρος – Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας στο Δ.Σ. Κατερίνης (ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ), μιλά για το άνοιγμα των δικαστηρίων και τους προβληματισμούς που υπάρχουν, για τον Δήμο Κατερίνης, τις συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη, την πανδημία αλλά και την αποχώρηση του Κώστα Τσιουκάνη από την παράταξη «Πολίτες Σε Δράση», την ανεξαρτητοποίηση και τη δήλωση στήριξής του προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

- Στις 12:30, η ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ, Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, μιλά για την αποχώρηση του κόμματος από τη Βουλή κατά την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το Περιβάλλον, την αντίδρασή της για την μη εφαρμογή της διδασκαλίας εξ αποστάσεως στο Δημόσιο ΙΕΚ και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την επιστροφή στην κανονικότητα.

- Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση
Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου
Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 12:00 – 24:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου